Referenties

Wij zijn trots op de resultaten bij onze klanten en hun positieve reacties op Rapasso.

Esther

Esther Esselbrugge

Ontwikkeling & Mobiliteit

“Rapasso vergemakkelijkt en structureert de communicatie met cliënten.”
Het team van Rapasso heeft ons prima begeleidt in het gehele proces. De training in een klein gezelschap waarin ik meteen aan de slag kon met onze eigen database, had ik niet willen missen. Dan hadden we er niet zo snel van kunnen profiteren.

Patrick

Patrick Leenen

Re-integratie & Inzetbaarheid

“Rapasso is ons alles-in-één systeem voor onze dienstverlening. We hebben nog maar één plek waarin wij alle informatie van onze cliënten en opdrachtgevers beheren.”
Wij waren op zoek naar een systeem om documenten en notities veilig en gestructureerd op te slaan. Inclusief e-mails. De structuur waarin de cliënt centraal staat maakt het voor ons heel werkbaar.
Inge

Inge Morssinkhof

HR Ontwikkeling Mobiliteit

“Wij waren gecharmeerd van de gebruikersvriendelijkheid en de looks van Rapasso, de dienstverlening van de medewerkers van Rapasso en de maatwerkmogelijkheden.”
Wij gebruiken Rapasso in ons werk als loopbaanadviseur om de ontwikkeling & mobiliteit van medewerkers in kaart te brengen en collega’s bewust te maken van hun inzetbaarheid.
Angelic

Angelic Bloemberg

Loopbaancoaching & Jobcoach

“Na de eerste introductie was ik onder de indruk van het gebruikersgemak.”
Wij waren op zoek naar een systeem dat meer te bieden heeft dan alleen verslaglegging. Na de praktische training was ik onder de indruk van het gebruikersgemak. Het klantenbestand werd overgezet en we waren snel up and running. Geweldige service!

Ervaar het ook

Start met de Online Demo

Sandra

Sandra Diesvelt

HR Performance & Lifestyle

“Rapasso is zeer gebruiksvriendelijk en ik ervaar het als een verademing om hiermee te werken.”
Met Rapasso kunnen we op een eenvoudige, veilige en klantvriendelijke manier communiceren met de klant, waardoor we efficiënter kunnen werken. We werken met privacy gevoelige informatie en kunnen er op vertrouwen dat gegevens veilig zijn.

Bernadette

Bernadette Kwaks

Re-integratie & Outplacement

“Met Rapasso, kunnen we efficiënter en effectiever met onze tijd in een traject omgaan. Het maakt ons werk eenvoudiger.”
Wat gewoon heel plezierig was, is dat we “aan het handje” meegenomen werden. Wij zijn niet echt van de handleidingen en Rapasso is daarbij heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wij zijn tevreden maar nog belangrijker, onze klanten zijn dat ook.

Henny

Hentje Metz

Duurzaam inzetbaar & Gezond

“Wij werken veel met externe specialisten en wilden onze dienstverlening uniform maken. Rapasso voorziet hier goed in.”
Het is belangrijk dat wij er voor onze klanten zijn zodra zij ons nodig hebben. Het cliëntportal is hiervoor een prachtig middel. Niet alleen kunnen wij cliënten aansturen en volgen, ook geven wij onze hen het gevoel van een permanente ondersteuning.

Marie-Madeleine

Madeleine Claassen

Ontwikkeling & Mobiliteit

“We sparen nu veel tijd die voorheen verloren ging in administratie en dossiervorming.”
Rapasso biedt tools voor alledaagse werkzaamheden zoals het vastleggen van notities, telefoongesprekken en het registreren van opdrachten en opdrachtgevers. Alle geregistreerde informatie wordt omgezet in overzichtelijke managementinformatie.

Direct starten

Onze aanpak is pragmatisch.
Snel starten en direct operationeel.