Veilig

Rapasso hanteert zeer hoge normen voor beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van persoonsgegevens.

Compleet

Alle functionaliteiten voor dossier opbouw en online samenwerken voor zelfstandige loopbaanprofessionals

Gebruiksvriendelijk

Alle cliëntinformatie op een plek, eenvoudig dossiers opbouwen, 24/7 toegang waar je ook werkt, integratie met jouw e-mail, agenda en smartphone

Introductie actie : Start nu Gratis

Dit aantrekkelijk geprijsde pakket kost slechts 499 euro per jaar.

Rapasso LIGHT kan je 1 maand gratis uitproberen.

Dus start vrijblijvend!

Herken je deze situatie?

Voor zelfstandige loopbaanprofessionals is de aanschaf van professionele software voor dossieropbouw en het volgen van kandidaten al gauw een kostbare aangelegenheid. Voor je het weet kost je dit duizenden euro’s. Een flinke investering! Maar gelukkig zijn er veel ‘gratis oplossingen’ waarmee je uit de voeten kan.

Zo maak je een mappenstructuur in bijvoorbeeld Dropbox voor verslagen en documenten. Overzicht houd je bij in Excel. Communicatie met de cliënt en het uitwisselen van documenten gaan via e-mail waar je natuurlijk ook een mappenstructuur per cliënt bijhoudt. Daarnaast gebruik je wellicht sms of WhatsApp om korte berichtjes uit te wisselen….

Zaken terugvinden is niet altijd even gemakkelijk. Naast een bestand of een bericht raak je ook nogal eens het overzicht kwijt.

Daarbij hoor je de laatste tijd natuurlijk steeds meer over privacy en aangescherpte regels. Soms denk je misschien wel eens “Waar blijft eigenlijk alle data die ik vastleg in al die verschillende oplossingen?
Hoe kan het dat al die diensten gratis zijn? Eigenlijk moet ik me daar eens in verdiepen.”

Klinkt dit herkenbaar? Rapasso LIGHT is dan op jouw lijf en bedrijf geschreven. We hebben over al deze zaken en meer nagedacht. Dit heeft geresulteerd in Rapasso LIGHT ‘het systeem voor zelfstandige loopbaanprofessionals’.
Overzichtelijk, Veilig en Betaalbaar.

Benieuwd wat je allemaal kan met Rapasso LIGHT? Kijk dan naar het overzicht van wat je allemaal krijgt.

Wat je allemaal krijgt

Meer weten over Rapasso LIGHT

Bekijk ook onze handleiding, een perfect naslagwerk voor de meest gestelde vragen en de werking van het systeem. Bovenstaande functionaliteiten worden daar in detail beschreven. Daarbij krijgt je exclusief lidmaatschap op onze Rapasso Community. Ook organiseren we regelmatig Webinars waaraan je deel kunt nemen. We bespreken hier alle vragen en geven handige tips.

Wat krijg je met Rapasso LIGHT

Een overzicht wat je allemaal krijgt met Rapasso Light:

 • Een verwerkersovereenkomst.
  Je ontvangt van ons een duidelijke verwerkersovereenkomst waarmee je kunt aantonen dat jouw gegevensopslag voldoet aan alle belangrijke richtlijnen.
 • Een veilige plek voor persoonsgegevens
  Onze technische veiligheidsmaatregelen zorgen er voor dat u kunt voldoen aan het veilig en correct verwerken van persoonsgegevens. Rapasso LIGHT wordt door ons permanent centraal geüpdatet met de laatste beveiligingsupdates. U hoeft daar dus niets voor te doen!
 • Waar zijn mijn gegevens.
  De Rapasso-cloud is ingericht conform de huidige en nieuwe privacyregels. Zo wordt alle data binnen Europa opgeslagen.
 • Waar leg ik wat wanneer vast.
  Alle informatie bij elkaar op een plek. Persoonsgegevens, communicatie, email en chats in een beveiligd dossier. Alles overzichtelijk bij elkaar. Nooit meer werken in verschillende systemen. Eén leverancier waarmee je duidelijke afspraken maakt!
 • Online portaal voor jouw cliënt
  De cliënt kan via een beveiligd portaal geautoriseerd worden om zijn dossier gedeeltelijk in te zien en met jou samen te werken. Informatie uitwisseling vindt zo op een veilige en gecontroleerde manier plaats.
 • Mobiele App voor jouw Cliënt
  Met de coachee app kun je met jouw cliënt berichten uitwisselen (chatten) en reageren op informatie die je met hem deelt. En dit alles is natuurlijk gekoppeld aan het dossier van jouw cliënt.

Eenvoudig starten in 4 simpele stappen

Starten was nog nooit zo eenvoudig. We leggen het je uit.

Registreer je e-mailadres en meld jezelf aan als gebruiker van Rapasso LIGHT

Bevestig het e-mailadres middels de link die per mail naar je gestuurd is.

Vul nog wat aanvullende informatie in om je aanvraag compleet te maken

Doorloop onze tutorial
en je kan direct aan de slag!

Doorloop deze eenvoudige stappen en begin vandaag nog

krijg een maand gratis proef periode.

Dus start vandaag!