Moeiteloos Rapporteren

Stel uw eigen meetpunten samen en volg deze 24/7/365.
Maak indruk met geavanceerde rapportages uit uw rapportage-dashboard!

Grafieken en overzichten in een handomdraai

Rapporteren is kinderspel

Geen ingewikkelde exports en samenvoegen van tabellen in Excel.
Met Rapasso genereert u eenvoudig een bestand van alles wat u wilt rapporteren

Uw eigen indicatoren

Iedere organisatie wil anders meten en rapporteren.
Met Rapasso kunt u uw eigen indicatoren bepalen en rapporteren zoals u dat wilt.

BI in optima forma

Koppel uw eigen BI tools of maak gebruik van de geavanceerde mogelijkheden binnen Rapasso.

Het meest complete rapportage-dashboard

Volledig geïntegreerd en plug & play


Breng uw organisatie in beeld met het complete Rapportage-Dashboard

“U heeft op ieder gewenst moment inzicht. Van hoofdlijnen & KPI’s tot ieder gewenst detail.”

In Rapasso wordt semi-automatisch de voorgang van trajecten gemeten. Door de samenwerking tussen professional en cliënt wordt daarnaast veel belangrijke informatie geregistreerd. Rapasso helpt daarbij om op het juiste moment die informatie te registreren die van belang is voor uw managementinformatie. Dit onderdeel kunt u zelf beheren in Rapasso. Uiteraard staan onze Analytics-professionals klaar om u hierin te ondersteunen.

Professionals ervaren de werkwijze van Rapasso als ondersteunend doordat Rapasso hen helpt in de uitvoering. Hierdoor wordt uw organisatie voorzien van belangrijke meetinformatie zodat u de brondata samenstelt voor uw managementinformatie.

Gebruiksvriendelijk Rapportage-dashboard
Alle data in Rapasso is meetbaar en rapporteerbaar. Terwijl professionals cliënten begeleiden groeit uw eigen Big Data omgeving. Het rapportage-dashboard leest uw Big Data in als bron voor uw managementinformatie. In een handomdraai maakt u standaard rapportages en kunt u “on the fly” specifieke rapportages opstellen op basis van actuele informatie.

Het Rapportage-dashboard beschikt over een handige drill-down functie. Hiermee kun u inzoomen op de gegevens waaruit uw rapportages zijn opgebouwd. U kunt exact achterhalen waarom bepaalde cijfers zijn zoals ze worden weergegeven.

Met de uitgebreide export-module kunt u uw rapportages exporteren naar PDF-jes zodat u uw team de cijfers kunt presenteren of om deze aan uw klant te overhandigen.

Bent u op locatie bij een klant, gebruik dan de tablet-app om uw klant realtime actuele voortgangsinformatie te presenteren.

Ervaar het zelf

Start met de Online Demo