Tevreden opdrachtgevers

Een innovatie voor u en uw opdrachtgevers.
Verhoog transparantie en verminder administratief werk met het OpdrachtgeverDashboard.

Betrek uw opdrachtgever in de voortgang

Informeer uw opdrachtgever

Met de slimme dashboard-functie van Rapasso deelt u veilig en selectief informatie met uw opdrachtgevers.

Geavanceerd delen

U bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven. Zoals: traject-voortgang, verslagen, notities, sollicitaties, uren en/of kosten.

management

Altijd actueel

U houdt permanent de regie en uw opdrachtgever heeft 24/7 een actueel overzicht.

Een uniek Dashboard!

Bekijk de vele voordelen voor uw opdrachtgever


Opdrachtgevers geven de voorkeur aan uw werkwijze

“Cliënten begeleiden vraagt om samenwerken in de keten”.

Met Rapasso heeft u niet alleen een cliëntvolgsysteem maar ook een zeer krachtig communicatieplatform om stakeholders te betrekken. Zoals een opdrachtgever of leidinggevende.

Het werkt heel eenvoudig
Maak een dashboard aan voor uw opdrachtgever en stel in welke informatie u wilt delen. Bijvoorbeeld trajectinformatie, voorgangsverslagen, kosten, tijdregistraties of zelf sollicitatieactiviteiten. Met het geavanceerde notificatiemechanisme kunt u vervolgens met één druk op de knop een of meerdere personen uitnodigen voor het dashboard.

Uw opdrachtgever heeft nu toegang en kan de actuele stand van zaken bekijken wanneer het uitkomt. Ook kan uw opdrachtgever via dit dashboard direct nieuwe cliënten aanmelden. U ontvang hiervan bericht en kunt direct een traject opstarten.

De huidige tijd vraag om oplossingen waarmee u effectief en efficiënt kunt werken. Het OpdrachtgeverDashboard is een innovatie dat antwoord geeft op de vraag hoe professionals tijd kunnen besparen in begeleidingsprocessen en meer kunnen focussen op het leveren van toegevoegde waarde.

Ervaar het zelf

Start met de Online Demo