Uw cliënt aan het werk

Een overzichtelijke en veilige Werk- & Leeromgeving
met uw eigen opdrachten, oefeningen en taken.

EEN VEILIGE ONLINE LEEROMGEVING VOOR CLIENTEN

Opdrachten, oefeningen en taken

In het cliëntportal heeft uw cliënt de beschikking over een werkmap. Hier kunt u relevante informatie aanbieden aan uw cliënt zoals: interventies, opdrachten, taken, huiswerk, oefeningen, studie- en leerstof.

Gemak & Eenvoud

Rapasso biedt een uitgebreide Pro-module waarmee u de bibliotheek van uw leeromgeving kunt opbouwen en beheren. Per cliënt kiest u de gewenste onderdelen uit de bibliotheek. Het geavanceerde notificatiesysteem informeert u en uw cliënt over de voortgang.

Vinger aan de pols

Van alle cliënten die u begeleidt kunt u exact volgen hoe de uitwerking van opdrachten en oefeningen verloopt. Daar waar nodig kunt u direct actie ondernemen om te zorgen dat cliënten niet vastlopen.

Automatiseer opdrachten en oefeningen

Ontwikkel eigen leerpaden en maak gebruik van slimme condities. Heeft een cliënt een opdracht afgerond, dan ontvangt hij/zij de volgende oefening. Richt leerpaden per cliënt in of maak gebruik van standaard paden. In de Pro-module kunt u op gebruiksvriendelijke wijze uw ideale leeromgeving ontwikkelen.

Ontdek de interactieve leeromgeving

Meld u aan voor de online demo


Werk samen met uw cliënten aan taken & oefeningen

“Cliënten voelen zich meer verbonden en betrokken met deze gebruiksvriendelijke werk- en leeromgeving.”

Rapasso bied voor al uw cliënten een werkmap waar u hen opdrachten en oefeningen kunt geven. Zet u een opdracht uit, dan ontvangt uw cliënt hiervan een notificatie. Bij iedere opdracht heeft u de mogelijkheid voor een persoonlijke toelichting en kunt u relevante media toevoegen. Zoals linkjes naar websites, filmpjes of voegt u bijlagen toe van uw eigen documenten.

Rapasso beschikt over een zeer geavanceerd notificatiesysteem dat u en uw cliënt informeert over relevante informatie. Daarbij kunt u diverse voorkeursinstellingen maken voor het werken met notificaties.

Een belangrijke notificatie is wanneer uw cliënt een vraag heeft over een opdracht. De vraag kan in de veilige werkomgeving worden gesteld en u kunt hier op reageren zodra u in de gelegenheid hebt. Alle communicatie betreffende een opdracht wordt ook opgeslagen en weergegeven bij de betreffende opdracht. Uw cliënt kan dus altijd uw terugkoppeling teruglezen.

Maak van uw Rapasso een moderne leeromgeving
Voor het werken met opdrachten en oefeningen beidt Rapasso een Pro-module. In deze module is het mogelijk iom uw standaardopdrachten te beheren en te automatiseren. Repeterende werkzaamheden worden hiermee beperkt. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de automatisering per cliënten te laten afwijken van de standaard.

Ervaar het zelf

Start met de Online Demo