Overzichtelijk cliëntvolgsysteem

Rapasso is een cliëntvolgsysteem dat organisaties en professionals ondersteunt bij mobiliteitstrajecten met cliënten. Bijvoorbeeld mobiliteitstrajecten zoals re-integratie, loopbaan, outplacement en jobcoaching.

Het cliëntvolgsysteem Rapasso is 24/7 toegankelijk. In dit cliëntvolgsysteem staan veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en overzicht voorop. Het moderne digitaal dossier helpt u bij het begeleiden van cliënten in mobiliteits-, re-integratie en loopbaantrajecten.

Digitaal dossier

Met het digitaal dossier in Rapasso heeft u alle gegevens over cliënten direct bij de hand. U kunt namelijk alle documenten, afspraken, e-mails, trajectbewaking en rapportages gemakkelijk en veilig opslaan in de cloud. Het digitaal cliëntdossier zorgt er dus voor dat u zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan. Daarnaast heeft u geen last meer van papieren rompslomp, want slim archiveren kan vanaf nu met het cliëntvolgsysteem van Rapasso.

Vraag hier uw gratis online demo aan


samenwerken

Veilig samenwerken

Via een goed beveiligde omgeving werkt u samen met uw cliënt waarbij u een gedeelte van de informatieverzameling bij uw cliënt legt. Zelfregie en zelfwerkzaamheid worden hierdoor gestimuleerd.

gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk & Simpel

Samenwerken in het Online Cliëntportal is simpel en iedereen snapt het. Geen ingewikkelde schermen of formulieren. Alles is even gebruiksvriendelijk.

tijd-besparen

Tijd besparen

Met het cliëntvolgsysteem van Rapasso bespaart u tijd door de communicatie te versnellen en het trajectverloop inzichtelijk te maken.

Trajectmanagement software

Natuurlijk is het belangrijk dat samenwerking tussen collega’s onderling en met opdrachtgevers soepel verloopt. Met de trajectmanagement software die is inbegrepen in het cliëntvolgsysteem kunt u efficiënt samenwerken en trajecten overzichtelijk bijhouden en rapporteren. Samenwerken, delen, transparantie en communicatie zijn hierbij sleutelwoorden.

Clientvolgsysteem Afspraak
Clientvolgsysteem Dashboard

Flexibel cliëntvolgsysteem

Rapasso biedt u de tools zodat u zich volledig kunt richten op uw cliënten. Met onze standaardmodules bouwt u uw ideale systeem. In het cliëntvolgsysteem van Rapasso zijn veel functionaliteiten inbegrepen en optioneel beschikbaar. Bijvoorbeeld: vacatures, managementinformatie, voortgangsbewaking en persoonlijke overzichten.

Vragen over ons cliëntvolgsysteem?

Neem gerust contact met ons op

Privacy & Security

Werken met Rapasso is veilig en betrouwbaar. Alle gegevens die worden uitgewisseld worden extra goed versleuteld. Er is binnen het cliëntvolgsysteem ook veel aandacht besteed aan privacy richtlijnen. Op basis van rollen wordt bepaald welke informatie ingezien of bewerkt mogen worden.

Clientvolgsysteem Portfolio
Clientvolgsysteem Overzicht

Geen zorgen meer over ICT

Onze klanten worden geheel ontzorgd op het gebied van ICT. Gaat u werken met het Rapasso cliëntvolgsysteem dan heeft u geen omkijken meer naar ICT gerelateerde zaken zoals: servers, security-richtlijnen, beveiligde verbindingen etc. Rapasso regelt het allemaal voor u. Het is een dienst waar u direct mee aan de slag gaat. En mocht er eens een keer iets niet naar behoren werken, dan is Rapasso het eerste en enige aanspreekpunt. Dus, geen “van het kastje naar de muur” situaties.

Gratis demo aanvragen?

Start nu met het cliëntvolgsysteem

Een compleet cliëntvolgsysteem

Rapasso biedt het meest complete pakket met veel extra’s. Bekijk een aantal toepassingen die Rapasso uniek maken!

Opdrachtgever Portaal

client
Selectief toegang voor opdrachtgevers
 • Voortgangsinformatie
 • Rapportages
 • Eenvoudige nieuwe cliënten aanmelden

Cliënt Portaal

client
Stimuleer zelfregie door interactie
 • Communiceer en werk samen
 • Opdrachten geven en volgen
 • Heel veel handige tools en functies

Uw Werkprocessen

client
Flexibiliteit: uw werkwijze!
 • Kies uw werkproces & pas eenvoudig aan
 • Bepaal wat te registreren & rapporteren
 • Monitor en volg alles zoals u wilt

Huiswerk + Dashboard

client
Zet gemakkelijk en snel opdrachten uit
 • Volg de voortgang
 • Kandidaten stellen eenvoudig vragen
 • Reageer direct via het platform

Ervaar ons cliëntsysteem

Start met de gratis online demo